Skip to content
Home » Varsinais-Suomi Doulat

Varsinais-Suomi Doulat

Varsinais-Suomen Doulat

Marianna

Hei, olen doula Marianna. Synnyttäminen ja uuden elämän alkaminen ovat kiehtoneet minua niin kauan kuin muistan. Olen haaveillut synnyttämisestä ja synnytyksistä teini-iästä lähtien. Olen aina myös tiennyt haluavani tehdä töitä ihmisten kanssa. Elämä kuljetti minua ja opiskelin itselleni sairaanhoitajan tutkinnon. Doulana toimiminen on kuitenkin pysynyt siitä huolimatta suurena haaveenani, jota saan nyt vihdoin toteuttaa.

Kuljen mielelläni kanssasi matkan aina raskauden suunnittelusta vauva-arkeen asti tai mille ajanjaksolle minua tarvitsetkaan. Palvelen kaikenlaisia synnyttäjiä ja perheitä Varsinais-Suomen alueella ja TYKS:ssa. Tarjoan henkistä ja fyysistä tukea sekä tietoa ja tietotaitoa raskaudesta, synnytyksestä ja vauva-ajasta. Minulta saat myös vuokrattua raskauteen, synnytykseen ja vauva-arkeen sopivia tarvikkeita, kuten tens-laitteen, jumppapalloja, erilaista kirjallisuutta ja kantovälineitä.

Minulle olisi kunnia päästä osaksi elämäsi suurinta ja tärkeintä hetkeä, otathan yhteyttä <3

Soita 040-5073005

Sähköposti marianna@ahtinen.fi