Skip to content
Home » Kaupat

Kaupat

Mitä tarvitset….

Meillä HyvoHaun sivuilta löydät kattavasti erilaiset suomalaiset verkkokaupat ja kivijalkaliikkeet. Selaa kauppoja alta ja tilaa vaikka useammalta kotimaiselta yrittäjältä jo tänään.

Verkkokaupat


Kotimaisia verkkokaupan pitäjiä löytyy suomesta jo paljon. Tutustu alta heidän valikoimiin.

Nuppuset Oy

Nuppuset on 0-3-vuotiaille suunnattu käytettyjen lastenvaatteiden nettikirpputori. Nuppusilta saat nykyaikaisia ja kuntotarkastettuja second hand vaatteita, jalkineita ja asusteita perheen pienimmille. Verkkokauppa käyttää tuttuja ja turvallisia toimitus- ja maksutapoja. 

Nuppuset tekee lastenvaatteiden ostamisesta helppoa ja hauskaa sekä tarjoaa apua ja vinkkejä arkeen.


By Laura Tee

Hei,

olen Laura, 38-vuotias erityisluokanopettaja ja sivutoiminen käsityöyrittäjä Tampereelta. Aloitin käsitöiden valmistamisen tilaustyönä alkuvuodesta 2020, kun olin hoitovapaalla esikoispoikani kanssa. Silloin syntyi ByLauraTee.

Valmistan käsityönä erilaisia tuotteita vauvavuoteen ja isommillekin lapsille. Valikoimasta löytyy mm. vaunulelut, tuttiketjut, imetys-/kantokorut, purulelut, nimikoidut avaimenperät, sekä kantoliinasukat ja muut neuletyöt. Tuotteillani on CE-merkintä ja ne on tehty Tukes:n määräysten mukaan huolellisesti turvallisista materiaaleista. Tilasitpa sitten omalle pikkuisellesi, tai vaikkapa kastelahjaksi, kaikki tuotteet valmistan aina rakkaudella asiakkaan väritoiveiden mukaan.

Mikäli valikoimistani ei löydy etsimääsi tuotetta, voit rohkeasti kysyä olisiko sellainen mahdollista valmistaa. Tykkään haasteista ja pidän yritykseni kehittämistä tärkeänä. Moni vakiotuotteistani onkin saanut alkunsa asiakkaan toiveista ja yhdessä tehdystä ideoinnista.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva tuote!

Tilaukset ja tiedustelut yksityisviestillä instan kautta tai sähköpostitse lauramail84@gmail.com.


Tiina Voi Hyvin

Tiina voi hyvin ja hyvinvointia hän toivoo sinullekin! Tiina on elämäniloinen, helposti lähestyttävä ja lämminhenkinen nuori nainen Helsingistä. Hänen verkkokaupastaan löydät mm. käsityönä rakkaudella valmistetut Pillukorut, ihana lahjaidea vaikkapa doulalle! Saatavilla myös kysymyksiä pariskunnalle PDF-tiedoston muodossa, sekä paljon muutakin ihanaa.

Polttarit tai synttärit tulossa?

Koska viimeksi nauroit poskesi kipeiksi?

Voit kutsua Tiinan ohjaamaan korutyöpajaa tai HAHAssun hauskaa naurujoogaa. Tiinalla on yli viiden vuoden ohjauskokemus nuorisotyön parista ja hänelle on tärkeää luoda rentoa ilmapiiriä, mihin ikinä hän meneekään. Löydät hänen palveluistaan myös rentouttavaa päähierontaa sekä YouTubesta maksuttomat, meditatiiviset äänitteet.

Ole rohkeasti yhteydessä!

Kivijalkamyymälät


Tutustu kotimaisiin ihaniin kivijalkamyymälöihin. Lähde kiertämään ympäri Suomen ja löysi suosikkisi.